Moisescu, ignorat de conducerea Casei de Sănătate

Contractul medicilor de familie nu a fost discutat nici ieri, Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din judeţul Gorj, fiind din nou amânat de reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Motivul invocat a fost lipsa preşedintele Gheorghe Cocină, iar negocierile cu adjunctul Daniel Şurlea nu duc nicăieri.

Săptămâna trecută Mihai Moisescu a fost la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj să negocieze contractul pe care l-au semnat la începutul lunii iulie. Atunci a fost amânat pentru ieri, ca negocierile să se facă în prezenţa preşedintelui casei Gheorghe Cocină, acesta fiind în concediu. În aceste condiţii, Moisescu nu a acceptat să intre la negocieri cu Şurlea pe motiv că nu este în stare să facă acest lucru. „Nu m-a chemat nimeni la negocieri deşi au zis că luni-marţi se va întâmpla asta. Am sunat şi toţi dau din umeri că nu e preşedintele. Am fost lăsaţi în aer. Cei de la Casă sunt nobili şi pot promite fără să-şi ţină promisiunile. Şurlea nu are curaj să facă nimic singur, nici măcar să ridice un pai de jos”, spune Moisescu. „Eu am negociat o dată cu domnul Moisescu şi nu am căzut de acord cu ce a propus dumnealui“, a confirmat şi Şurlea.  

 „Nu trebuia să ne întâlnim să negociem cu medicii. Acest lucru se va întâmpla când se întoarce domnul preşedinte din concediu. Eu zic că nu este nicio grabă, nicio urgenţă”

Daniel Şurlea

NEGOCIERI

Gheorghe Cocină ar trebui să revină la serviciu pe 22 august. Abia atunci vor fi reluate negocierile.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: