Monument reabilitat cu costuri minime. Primar: Riscam oricând să ne cadă în cap

Autoritățile locale din Motru au reușit cu bani de la bugetul local să reabiliteze edificiul din localitate, acolo unde se organizează de ani de zile evenimente importante. Costurile sunt minime, după ce ani la rând s-a încercat scoaterea acestei lucrări la licitație pe sume enorme.

Reabilitarea edificiului a costat aproximativ 50.000 de lei. ”Edificiul din fața primăriei a fost în cele din urmă reabilitat. Era o rușine pentru noi ca, la fiecare manifestare, ca de exemplu de 1 Decembrie să stăm lângă o ruină. Ne era frică de multe ori să nu ne cadă o piatră în cap. Nu mai puteam continua așa. Trebuia făcut de urgență, mai ales că noi am început să reamenajăm și această zonă și nu dădea deloc bine acolo”, a declarat primarul Cosmin Morega.

În trecut s-a mai încercat reabilitarea monumentului, dar fără rezultat. ”De vreo șapte ani s-au chinuit predecesorii mei să reabiliteze edificiul și nu au reușit. Aproape anual se prindeau bani în buget pentru reabilitarea acestuia. A fost scos și la licitație mi se pare că acum trei ani cu o valoare de aproximativ 300.000 de lei”, a mai spus primarul din Motru.

Vizualizări: 1,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: