Noi demersuri pentru salvarea UATAA Motru: Nu va fi bine deloc

Situația Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru este din ce în ce mai critică, iar primarul face noi demersuri pentru a salva uzina. Edilul i-a transmis și o scrisoare liderului PNL, Ludovic Orban, în care i-au fost expuse problemele cu care se confruntă uzina, sperând că se vor lua măsuri.

Primarul din Motru, Cosmin Morega, spune că solicită suma de 9,2 milioane de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului României pentru a putea plăti certificatele de carbon, dar și pentru a mai acoperi din datoriile către bugetul statului.

”Am redactat și am trimis o adresă domnului Orban. Mă gândesc că dânsul din calitatea pe care o are de președinte al Camerei Deputaților și de partid, să găsească o cale de a face demersurile necesare pentru a obține suma de 9,2 milioane de lei. În caz contrar, nu va fi bine pentru această societate și nici pentru comunitate. Dacă această societate se va închide, va fi un dezastru social pentru Motru”, a spus Morega.

Primarul precizează că în municipiul pe care îl conduce sunt 15.000 de beneficiari ai acestei societăți și că 4.700 de apartamente sunt branșate.

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: