Morega a comandat un sondaj. Spune că are 42 %!

Deputatul Dan Ilie Morega a comentat, într-un interviu acordat Pandurul situaţia de la nivel central privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. De asemenea, a vorbit şi despre rezultatul alegerilor locale de la nivelul judeţului Gorj. Morega nu a pierdut prilejul de a anunţa un sondaj potrivit căruia se bucură de credibilitatea a 42% dintre alegători, pentru alegerile din toamnă.

Rep.: S-a aprobat legea referendumului privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Ce părere aveţi

D.I.M.: Nu cred că preşedintele Traian Băsescu va fi suspendat întrucât s-ar încălca grav Constituţia. Cu referendumul acesta practic s-a revenit la situaţia anterioară.

Rep.: Cum comentaţi rezultatul alegerilor locale de la nivelul judeţului Gorj?

D.I.M.: Rezultatele au fost previzibile, însă după USL cel mai bine tratat a fost Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Meritul este al lui Ionel Manţog care a ştiut să-şi aleagă candidaţii pentru alegeri. Rezultatul PDL-ului a fost foarte slab datorită lipsei de conlucrare a lui Ruşeţ cu alte forţe politice. Dacă făcea o alianţă cu formaţiunile mici rezultatul ar fi fost altul.        

Rep.: Ce părere aveţi despre repartizarea anumitor funcţii în cadrul Consiliului Judeţean?

D.I.M.: Cum am mai spus, Victor Banţa este supărat că a renunţat la funcţia de inspector guvernamental în favoarea celei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Din cauza nominalizării Mădălinei Ciolocoi pentru această funcţie, Banţa va genera un mare scandal mai ales după alegerile din toamnă.

Rep.: Care sunt intenţiile dumneavoastră în legătură cu alegerile din toamnă?

D.I.M.: În mod sigur voi candida, însă nu mă voi milogi de nici un partid politic. Sunt dispus să merg ca independent în alegeri întrucât, în Gorj, mă bucur de credibilitatea oamenilor, mai ales în Colegiul I. Am 42%, ca independent,  într-un sondaj făcut recent. Odată cu mine i-am sondat şi pe Ilie Petrescu şi pe Claudiu Săftoiu. Primul a avut în jur de 18-19%, iar al doilea aproximativ 4%. Sunt convins că oamenii apreciază faptul că am adus în Gorj peste 450 de miliarde de lei vechi. Foarte multe proiecte au fost finanţate cu sprijinul meu. Toţi primarii care au câştigat cu mine în anul 2008, au câştigat şi acum.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: