Gorjenii au răspuns campaniei Pandurul-Gorj TV pentru sinistraţi

Coşmarul prin care trec sinistraţii din Moldova a impresionat gorjenii. Aproape toate instituţiile au început campanii de strângere de bunuri pentru cei afectaţi de inundaţii. Gorj TV şi Pandurul au răspuns ieri solicitării unor gorjeni de a le facilita transportul spre Moldova al bunurilor pe care vor să le doneze. În prima zi a campaniei am fost copleşiţi de generozitatea cititorilor noştri, dar şi de sprijinul primit din partea persoanelor publice.

Este durere mare printre moldoveni. Râurile ieşite din matcă au lăsat în urmă alte râuri… de lacrimi. Au murit oameni, animale şi au fost dărâmate case. Gorj TV şi Pandurul au demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru aceste familii. Gorjenii cu suflet, impresionaţi de drama moldovenilor, ni s-au alăturat. Gestul Elenei Covei, pensionară, a impresionat pe toată lumea. A adus pentru sinistraţi dulceaţă făcută de ea, precum şi articole de îmbrăcăminte tricotate cu mâna ei. A spus că nu îşi imaginează cum este să rămâi numai cu temelia de la casă şi că vrea să fie şi ea de ajutor.

Donaţii importante de la oamenii de afaceri

Omul de afaceri Dumitru Huidu a donat sute de obiecte de vestimentaţie şi zeci de kilograme detergent pentru cei loviţi de furia naturii. „Este trist ce se întâmplă în Moldova. Este normal şi moral să fim alături de acei oameni disperaţi, care nu mai au nimic”, a spus omul de afaceri Dumitru Huidu, patronul magazinelor Senator.

Dumitru Brăilă, patronul Hotelului Brâncuşi, a venit şi el alături de campania Pandurul – Gorj TV şi a donat saltele de care sinistraţii au atâta nevoie.

Politicienii au răspuns apelului nostru

Nici politicienii nu au rămas indiferenţi apelului lansat de Gorj TV şi Pandurul. Dian Popescu, preşedintele PNL Târgu Jiu, va participa la campania noastră cu 1.000 de RON, iar deputatul Dan Ilie Morega a anunţat că va dona obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum şi o tonă de făină. Ion Mihai, zis Ministru, a început la rândul lui o acţiune de strângere de obiecte necesare sinistraţilor.

Ajutoarele pleacă spre Moldova sâmbătă

Primul transport de ajutoare va pleca spre Moldova sâmbătă, 10 iulie. Cei care vor să aducă bucurie în sufletele unor oameni care de câteva săptămâni nu mai ştiu să zâmbească pot aduce, la sediul postului de televiziune Gorj Tv situat la etajul 1 al Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu sau la sediul ziarului Pandurul situat în Complexul Gârdu (intrarea prin spate),  haine, încălţăminte, alimente neperisabile sau orice alte obiecte, până vineri 9 iulie. 

Galerie foto


Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: