Morega, dispus să renunţe la protocolul cu PDL

Apele dintre PDL şi UNPR se tulbură tot mai mult. Biroul Permanent Judeţean al democrat-liberalilor a decis ca intre cele două partide sa nu mai existe o renegociere a protocolului, decizie care îl deranjează foarte tare pe Morega, preşedintele progresiştilor de la Gorj.

Biroul permanent Judeţean al PDL a decis să nu mai negocieze nimic cu cei de la UNPR, astfel încât progresiştii trebuie să se mulţumească cu ce au primit. Decizia a fost luată ieri la şedinţa PDL-ului. „Avem deja un protocol. Acela in care se specifica faptul ca membrii de la un partid nu pot activa la celalalt partid“, a spus Dan Vâlceanu, purtător de cuvânt al PDL Gorj.

Decizia partenerilor l-a deranjat foarte tare pe Dan Ilie Morega. Acesta este la un pas de marea decizie, respectiv aceea de a lăsa deoparte democrat liberalii şi de a-şi vedea de propriul drum.

„Nu le-am cerut să-mi dea funcţii pentru că nu am membri ai familiei pe care să-i pun în funcţii cum unii de-ai lor lucrează în minerit şi energie“, a spus Morega.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: