Morega: Funcţiile obţinute de PNL Gorj sunt mărunte

Fostul şef al PNL Gorj Dan Ilie Morega râde de funcţiile pe care organizaţia condusă acum de Dian Popescu le-a obţinut la alegerile din partid.

PNL Gorj nu a obţinut niciunul din cele 30 de posturi de vicepreşedinte care există la nivel naţional. Liberalii gorjeni sunt reprezentaţi la nivel central doar de Virgil Drăguşin - membru în Comisia de onoare şi arbitraj şi Ion Navlea - membru în Comisia de cenzori. „Altă funcţie nu aveai cum să obţii în partid“, afirmă Dian Popescu, declarând că cei care critică sunt analfabeţi ai politicii.

Criticile vin din partea fostului deputat Dan Ilie Morega. Acesta spune că cele două funcţii obţinute de Gorj sunt mărunte şi neimportante. Morega a spus la Radio Omega că, pe vremea sa,  PNL Gorj avea trei funcţii la nivel naţional, una de secretar general adjunct al partidului, vicepreşedinte al Curţii de Onoare şi Arbitraj şi un membru în Comisia de Cenzori. „Nu a reuşit să se ridice din punctul de vedere al posturilor, organizaţia nu se mai bucură de acelaşi prestigiu. Două funcţii foarte mici, neimportante“, a spus Morega. (M.M.)

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: