Morega îşi găseşte partid până la vară

Dan Ilie Morega s-a săturat să fie independent şi spune că este posibil să treacă la Partidul Poporului, ori la altă formaţiune parlamentară, până în vară.

Deputatul independent susţine că are un sondaj de opinie conform căruia „partidul OTV” ar putea ajunge până la 15 %  în Gorj, la parlamentarele de anul viitor. Morega a mai făcut valuri  în primele zile ale anului, anunţând că liderii conservatori de la Bucureşti şi-l doresc în fruntea filialei judeţene.

Dan Ilie Morega spune că a avut recent o întâlnire cu 23 de primari gorjeni, inclusiv liberali despre care spune că-i sunt „în continuare alături”. Deputatul susţine că va merge în campania electorală de la locale, alături de primarii respectivi, să-i sprijine în obţinerea unui nou mandat. Morega spune că şi el şi primarii se vor regăsi într-o „formaţiune politică credibilă” dar nu precizează care, “poate fi Partidul Poporului sau altul parlamentar”.

„Mai către în vară vom şti exact unde. Poate Partidul Poporului poate altă formaţiune politică“, a spus Morega.

Liberalul Leonida Belgher care anunţa, în urmă cu două săptămâni, că va purta discuţii cu Dan Diaconescu despre o posibilă trecere la Partidul Poporului şi chiar  pentru a  obţine o funcţie de conducere, zice că, dacă Morega se ocupă de PP la Gorj, îl poate duce până la 20%.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: