Morega: Popescu şi Cupă ar trebui să conducă PD-L

Actualul deputat Ion Cupă împreună cu fostul deputat Cosmin Popescu ar trebui să conducă PD-L Gorj! Aceasta este afirmaţia făcută de Dan Ilie Morega, cel care a renunţat la a candida la parlamentare, preferând să-l susţină pe Ion Cupă. Morega a comentat la Radio Infinit situaţia din Partidul Democrat Liberal şi are şi câteva sfaturi.

Fostul deputat de pe colegiul Tismana-Bumbeşti Jiu, Dan Ilie Morega, închide gura primarilor PD-L care se vor în fruntea partidului, unde-l vede pe Ion Cupă. „Eu i-aş sfătui să stea în banca lor. Nu poate un primar de la Cucuieţii din Deal sau din Vale să conducă un partid şi să fie în permanenţă în Târgu-Jiu”, declară Morega. Dan Ilie Morega spune că Ion Cupă este potrivit să preia frâiele organizaţiei pentru că a obţinut cel mai bun rezultat la alegerile din 9 decembrie, 20%, cu 10 procente peste partid. Interesant este că Morega crede că în partid, alături de acesta, pot reveni şi Marcel Romanescu, acum la PD-L, dar şi fostul deputat Cosmin Popescu.  „Ion Cupă este o soluţie pentru PD-L Gorj. Dar, pot reveni în echipă Marcel Romanescu şi Cosmin Popescu, iar cei cu rezultate proaste să fie eliminaţi”, spune Dan Ilie Morega.

În aceste moment se duc adevărate lupte pentru obţinerea conducerii. Interesaţi sunt Ion Fugaru, primarul Liviu Cotojman şi consilierul judeţean Dan Vâlceanu.

Pe 17 ianuarie este aşteptată vizita lui Vasile Blaga, atunci când va fi numită o conducere interimară.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: