Morega: Primarul Gigel Jianu se victimizează

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, evită să mai discute despre suspendarea primarului, discuție pe care tot el a generat-o. Mihai Weber, prim-vicepreședintele PSD Gorj, a avut o declarație din care Morega nu a ieșit chiar bine. A spus că Gigel Jianu este un primar cu care se poate discuta și l-a convocat pe Morega la o discuție. Într-un interviu acordat Radio Infinit, vicele Morega a declarat că primarul Jianu preferă să se victimizeze şi să nu facă nimic pentru comunitate.

Reporter: S-a încheiat această luptă de la Motru?

Cosmin Morega: Nu este o luptă. Se dorește de către domnul Gigel Jianu să se spună că e o luptă, să spună că nu poate face nimic din cauza lui Cosmin Morega și a Consiliului Local.

Rep: V-a pus deputatul Mihai Weber la masă, spunea că vă cheamă la discuții. Spunea și că se poate discuta cu Gigel Jianu, că este cooperant...

C.M.: Nu am această discuție. Ce a zis domnul Weber...

Rep: Cum v-a venit ideea unui asemenea demers? De suspendare.

C.M.: E simplă treaba. În cele 8-9 luni, municipiul Motru nu a evoluat deloc.

Rep: În alte localități primarii dorm câte 12 ani.

C.M.: Sunt de acord cu dumneavoastră, dar să nu faci nici lucrurile mărunte, necesare. Nu cred că e normal. E scandal pe iluminatul public, să lași cetățenii în beznă. Gigel Jianu vrea mereu să fie victimă. Am înțeles că mai nou se victimizează și la partid că nu-l ajută nimeni.

Rep: Dar de ce spuneți că se victimizează?

C.M.: Pentru că tot timpul spune că nu poate. Nu poate.

Rep: Realitatea este că nu are control pe Consiliul Local.

C.M.: V-am spus, Consiliul Local a aprobat toate proiectele domnului Jianu.

Rep: Care este miza, de ce vă certați?

C.M.: Probabil e supărarea dumnealui că sunt președinte la comisia pentru angajarea a zece persoane la centrul social. Să-mi spună și mă retrag, să pună pe cine dorește.

U

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: