Morega se gândeşte să se retragă din politică

Deputatul independent Dan Ilie Morega le aruncă mănuşa adversarilor săi şi anunţă că ia în calcul o retragere definitivă din scena politică, cel mai probabil la finalul actualului mandat, nu înainte.

„E foarte probabil, nu ştiu foarte sigur acum, ca să ies definitiv din politică”, acestea sunt cam ultimele cuvinte pe care Dan Morega le-a rostit ieri, în conferinţa de presă. După ce i-a luat la ture pe adversarii politici şi după ce a vorbit despre cifrele dintr-un sondaj efectuat de un institut profesionist din Bucureşti, la nivel de Gorj, deputatul a aruncat pe piaţă vestea posibilei sale retrageri din viaţa politică. „Ce bun mi-a adus mie politica- Cine apreciază cât m-am zbătut pentru problemele judeţului atât în timpul guvernării liberale, cât şi acum, ca independent- Joia şi vinerea eu mă duc la ministere ca să obţin aprobări pentru diferite proiecte. Pe banii cui credeţi că mă duc acolo- Pe banii lu’ Morega! Vă rog să verificaţi să vedeţi dacă am eu vreo firmă care suge de la consiliile locale. Sunt unele care sug vârtos şi îmi pare extrem de rău că se fură din banii publici”, a spus deputatul. Chiar acum câteva săptămâni, Pandurul a publicat un articol despre firma lui Morega, care asigură pâinea la Spitalul Judeţean.  

Imediat după sărbătorile de iarnă, Dan Morega mai are un motiv de sărbătoare, cel al propriei zile de naştere, în 2011 el urmând să împlinească 65 de ani. Totuşi, anunţul posibilei sale retrageri nu poate fi unul întâmplător, anul viitor magistraţii urmând să pronunţe şi sentinţe în cele două dosare în care deputatul este judecat şi cu care s-a ales de pe vremea când partidul pe care îl conducea la Gorj era la putere.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: