Morega se plânge că n-are bani pentru campania lui Crin

Deşi a primit zeci de mii de afişe cu candidatul propriu la preşedinţie, pe care le-a şi distribuit în teritoriu, liderul PNL Gorj, deputatul Dan Ilie Morega, s-a plâns că începe campania electorală pentru Crin Antonescu având la dispoziţie un buget de cel mult 3.000 de lei.

Morega spune nici mai mult nici mai puţin că filiala nu are fonduri mari pe care să le folosească în următoarea lună, liderii organizaţiei fiind convocaţi aseară la o şedinţă pe această temă. Morega spune că şedinţa este una similară cu cea din 2007, când, în urma unei înregistrări audio, s-a ales cu un dosar penal instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie.

"Nu ştiu dacă avem 20-30 de milioane de lei vechi disponibili. De abia diseară mă întâlnesc cu colegii şi vom discuta. Spuneţi-i lui Ţuluş, lui Daniel Morar, că am şedinţă, poate mai îmi fac vreun dosar", a declarat Morega. Liderul PNL Gorj afirmă că le va transmite colegilor săi să folosească drept fonduri cotizaţiile pe care le primesc în calitate de consilieri locali, sumele fiind insuficiente, în condiţiile în care, anterior, Morega declara că filiala va avea la dispoziţie un buget de circa 200.000 de lei. "Maşini nu avem, iar cotizaţia din teritoriu nu le-o adunăm noi pentru că le-am şi spus ca să folosească şi ei cotizaţia de pe trei luni pentru problemele de pe plan local. Ce înseamnă trei luni? Trei ori doi consilieri fac 1.200 de lei, asta e sumă?", s-a plâns Morega.

Liderul PNL Gorj este judecat în prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru fapte de corupţie, după ce DNA l-a trimis în judecată în baza unei înregistrări audio făcută în primăvara anului 2007, în care Morega le cerea şefilor liberali de instituţii deconcentrate să cotizeze cu fonduri la campania electorală a partidului. Morega a negat acuzaţiile respective, ulterior el mai fiind trimis în judecată într-un alt proces, alături de fostul ministru al muncii, Paul Păcuraru, procurorii anticorupţie susţinând că firmele fiului fostului demnitar au fost favorizate de şeful PNL Gorj în obţinerea unor contracte la unităţile miniere şi energetice din judeţ, în a căror conducere se afla la acel moment.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: