Băsescu, bine plasat de sondaje în zonele miniere

Un sondaj realizat recent de către PDL Bucureşti arată că actualul preşedinte Traian Băsescu este în preferinţele locuitorilor din zonele cu minerit şi energie. Şeful de campanie al filialei de la Gorj, Ionel Manţog, a declarat că Băsescu obţine cele mai multe voturi aici pentru că nu a permis privatizarea acestor sectoare, ceea ce ar fi dus la instalarea dezastrului în judeţ

Ionel Manţog a amintit că reprezentaţii PSD şi PNL au fost cei care ar fi votat oricând pentru privatizare dacă preşedintele ar fi permis. Şeful de campanie al PDL Gorj a recunoscut că sunt localităţi, precum cele din colegiile I şi II, unde Băsescu are mai puţine voturi decât în zonele miniere.

Băsescu, dat câştigător şi după turul II

Seful de campanie al PDL Gorj, Ionel Manţog, a declarat că recent a fost realizat un sondaj de opinie din care rezultă că preşedintele Traian Băsescu câştigă alegerile în primul tur, dar şi în cel de-al doilea, indiferent care îi va fi adversarul. Manţog a mai spus că în zonele cu minerit şi energie Băsescu îi bate pe toţi ceilalţi candidaţi, probleme fiind pe colegiile 1 si 2. „Am început bine cu preşedintele. Eu sunt sigur că dacă vom face campanie aşa cum ştiu eu că putem face, vom avea un rezultat foarte bun. Traian Băsescu are cele mai multe voturi în zonele cu minerit şi energie tocmai pentru că s-a opus privatizării“, a spus Manţog.

Acesta a mai precizat că judeţul Gorj ar fi avut mai multe probleme economice dacă PNL şi PSD ar fi reuşit privatizarea mineritului şi energiei. „Vă rog să faceţi un calcul simplu. Cât ar fi preţul energiei electrice în acest moment dacă ar fi fost privatizate aşa cum a vrut PSD şi PNL“. Manţog a amintit de societăţi mari care abia supravieţuiesc după ce au ieşit de sub tutela statului. „Haideţi să vedem, la nivelul judeţului Gorj, câţi angajaţi a avut Petrom înainte de privatizare şi câţi are acum şi pe ce salarii“, a menţionat Manţog.

În încheiere, Manţog a mai spus că în acest sondaj, Băsescu are cu 3-4 procente mai mult decât Mircea Geoană, candidatul PSD şi cu 13-14 la sută mai mult decât candidatul liberalilor, Crin Antonescu.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: