Morega, trimis la colţ și de Ion Răuţ

Fostul deputat Dan Ilie Morega a fost pus la punct de Ion Răuț, director în CE Oltenia, sprijinit și promovat de fostul parlamentar. După un conflict cu Laurențiu Ciurel, și Răuț îi răspunde lui Morega, după ce cel din urmă a spus că CE Oltenia a făcut un credit pentru a plăti salariile.

Dan Ilie Morega este apostrofat și de Ion Răuț. Interesant este că, indirect, Răuț explică de ce Laurențiu Ciurel a ajuns la concluzia că Morega îi cântă în strună liderului sindical Marin Condescu. „Nu este adevărat (n.red- că s-a apelat la credit). Aici am întâlnit două feluri de dezinformare, care s-au apropiat oarecum, nu știu dacă în mod deliberat. Joi, în conferința de presă, domnul Condescu anunța lipsa banilor din conturi în condițiile în care plecaseră deja banii pentru sucursalele noastre pentru plata salariilor. Eu zic că e fără comentarii”, a declarat Ion Răuț la TV Sud.

În plus, Răuț crede că Ciurel i-a răspuns lui Morega asemenea unui manager profesionist. „Eu constat că domnul Morega a avut o informație distorsionată și mai constat, poate cel mai important lucru, că domnul Ciurel s-a manifestat ca un adevărat manager profesionist. A arătat că nu are nici un partipri cu nimeni atunci când se scot pe piață informații care pot dăuna complexului”, a declarat Răuț. Și pe final, un avertisment de la Răuț și Ciurel pentru toți cei care se leagă de CEO. „Prin fața mea nu se poate trece cu minciuni. Și, când am observat că cineva promovează idei care prejudiciază unitatea, am fost fermi indiferent cine era persoana respectivă. Și nici de aici înainte să nu se aștepte cei care promovează minciuni ca noi să le înghițim”, a spus Răuț.

CONFLCIT

Un conflict a izbucnit între Dan Ilie Morega și Laurențiu Ciurel, fostul deputat declarând în presă că el este cel care l-a făcut pe Ciurel director general și l-a acuzat că mergea la chiolhanuri cu Marin Condescu.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: