Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Morega: Vor îngheţa salariile, vor da afară bugetari

Preşedintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice, Dan Ilie Morega, susţine că după 1 ianuarie vom vedea cu toţii că tot ce a fost în programul de guvernare al PSD a fost o minciună. „Totul a fost o minciună. De la anul, scrisoarea pe care a făcut-o ministrul de Finanţe la Comisia Europeană, că vor îngheţa salariile şi vor reduce personalul bugetar cu 30%, se va întâmpla. Ţara nu mai poate suporta. Noi avem deja 37%, ajungem la 39% din PIB datorii. Credite luate pentru ce? Pentru nişte promisiuni care au distrus echilibrul macroeconomic”, a spus Morega.

Acesta a explicat că într-o economie sănătoasă, salariile din privat sunt mai mari decât salariile de la stat. „Nu mai au de unde să dea. Nu este posibil ca un privat să câştige minim pe economie, iar unul care este funcţionar public la nivel naţional să aibă aproape 2.000 de euro. Este inadmisibil”, a spus Morega.

Fostul parlamentar a spus că, pe medie, un bugetar are cu 300 de euro peste un salariat din privat, deşi în celelalte ţări situaţia stă invers. (A.A.)

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: