Mort după ce a fost lovit de maşină

Un bătrân de 71 de ani din Bâlteni a murit sâmbătă noaptea, după ce a fost victima unui accident rutier. Rudele sale au avut parte de cea mai cumplită „păcăleală”, la fel însă ca şi şoferul implicat în accidentul rutier.

Bătrânul mergea ca pieton pe partea carosabilă, el fiind transportat la spitalul din Târgu Jiu imediat după anunţarea accidentului la 112. Din păcate, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată, şoferul alegându-se cu dosar penal, la finalul căruia are şanse să fie însă găsit nevinovat. El a fost testat cu fiola, rezultatul în privinţa consumului de alcool fiind negativ.

Un accident s-a produs la sfârşitul lui martie şi în Defileul Jiului, într-o curbă periculoasă un şofer intrând cu viteză pe contrasens, izbindu-se de o altă maşină, ce circula regulamentar. Şoferul care a generat accidentul este un tânăr de 32 de ani din Târgu Jiu, cealaltă maşină fiind condusă de un bărbat din Valea Jiului. În urma impactului între autoturisme, o femeie din Petroşani, în vârstă de 49 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, dar poliţiştii nu au dus lipsă în acest week-end de astfel de situaţii. Numai la Târgu Jiu doi şoferi au fost găsiţi conducând cu o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv, 0,70, ambii alegându-se cu dosare penale.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: