Mort de ziua lui de naştere

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Săcelu, care ieri ar fi trebuit să împlinească 45 de ani. Marcel Frăţilă nu a mai apucat să dea de băut prietenilor şi rudelor pentru că şi-a găsit sfârşitul în apa Blahniţei, pe care a încercat să o treacă sâmbătă noaptea printr-un loc ştiut numai de el.

 Malul înalt de un metru s-a rupt însă şi bărbatul a căzut în albia râului, de unde a fost recuperat după ore bune de către localnicii are au văzut trupul neînsufleţit plutind pe deasupra apei. „Sâmbătă seara m-am întâlnit eu cu el şi avea două sticle de ţuică şi una de vin parcă şi întâmplarea face ca după ziua lui să fie şi ziua mea de naştere. El tocmai spunea că îmbătrânim amândoi, am luat o gură de ţuică şi l-am lăsat să meargă mai departe, după care, acum să mă sune frate-meu să-mi spună că Marcel e înecat în apă. Nu-mi venea să cred”, a mărturisit unul dintre localnici.

Rudele bărbatului decedat nu au dorit să comenteze prea multe despre cele întâmplate, sora mortului fiind chiar destul de supărată pe jurnalişti, pe motiv că ar dori să relateze despre nenorocirea respectivă. Tatăl lui Marcel a menţionat însă că relaţiile dintre el şi fiu nu erau dintre cele mai bune tocmai din cauza faptului că bărbatul mai trăgea la măsea câteodată, lucru confirmat şi de localnici. Oamenii au spus că bărbatul era cel mai bun mecanic auto din sat, fiind capabil să repare orice fel de maşină, singura lui problemă reprezentând-o „combustia”, respectiv consumul de alcool. Trupul  neînsufleţit al acestuia a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală, medicii legişti fiind cei care azi vor efectua necropsia şi vor stabili cauzele decesului.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: