Accidentată mortal de un poliţist

Sfârşit cumplit pentru nevasta unui fost primar din Băleşti de dinainte de 1989, femeia de 62 de ani fiind accidentată mortal ieri la prânz de un agent de la Biroul Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Municipale Târgu Jiu.

Omul legii era în timpul liber şi mergea spre Motru, fiind în concediu, accidentul producându-se chiar în dreptul bisericii de lângă Primăria Băleşti, pe o porţiune dreaptă de şosea. Rudolf Dan Szabo a fost profund marcat de evenimentul în care a fost implicat, mai ales că nenorocirea a avut loc lângă lăcaşul de cult.

Femeia decedată se numeşte Floarea Ularu şi conducea un autoturism Dacia, pe care l-a oprit pe partea dreaptă a şoselei, după care a coborât din maşină pentru a merge, peste stradă, la ghişeul poştal de unde urma să îşi ridice pensia.  Cei care s-au nimerit prin zonă în momentul producerii accidentului spun că femeia nu s-a asigurat când s-a angajat în traversarea străzii, fiind lovită în plin din spate de autoturismul condus de agentul de poliţie. Szabo se afla în plină depăşire a maşinii oprite pe partea dreaptă a carosabilului, el declarând la Poliţie că femeia i-a apărut brusc în faţă, nemaiputând să o evite.

Poliţistul a oprit maşina cu care mergea după circa <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />10 metri, pe carosabil nefiind urme vizibile ale unei frânări bruşte. El a fost testat în privinţa alcoolemiei, aparatul etilotest indicând că bărbatul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, spre deosebire de alţi colegi de-ai săi, implicaţi în alte accidente rutiere în ultimii ani la nivel de judeţ. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Colegul lor este acuzat de ucidere din culpă şi, în funcţie de mersul anchetei riscă să rămână pieton.

Vizualizări: 223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: