Moș Crăciun a ajuns și la „copiii dulci“

Moș Crăciun a ajuns miercuri pe două dintre secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Copiii internați la Pediatrie dar și copiii bolnavi de diabet au primit cadouri de la Moș Crăciun. Copiii mai dulci, cum le spune medicul Lucreția Pârcălăboiu, au spus poezii și i-au cântat moșului colinde.

Bucurie mare pe holurile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Cei mai mici dintre pacienții unității medicale au primit miercuri dimineața, nu vizita medicilor ci mai degrabă vizita lui Moș Crăciun care le-a împărțit dulciuri și rechizite micuților. Primii care au primit cadouri au fost copilașii de pe secția de Endocrinologie a spitalului, copiii care se luptă de mici cu diabetul. Moșul a fost întâmpinat aici cu poezii și colinde de cei mai curajoși pacienți. ”Sunt copii frumoși, copii speciali, copii normali, copii mai dulci, cum le spun eu, față de alți copii. Unii dintre ei sunt recent diagnosticați cu această afecțiune, alții sunt de mititei tratați aici, la Endocrinologie”, a precizat șefa secției, Lucreția Pârcălăboiu. 

Nici copilașii internați la Pediatrie nu au fost uitați de Moș Crăciun. Circa 60 de copii au primit plase cu cadouri dat fiind faptul că mare parte din ei vor petrece sărbătorile de iarnă în spital, a spus Tiberiu Tătaru, managerul spitalului județean. În ambele secții ale Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost împodobiți și brazi astfel încât atmosfera sărbătorilor de iarnă să fie deplină.  Cadourile au fost oferite de Consiliul Județean Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: