Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ajutor de la salvamontiști pentru o familie din Gorj

O familie din județul Gorj aștepta sărbătorile de iarnă cu frica-n sân. Soba veche stătea să cadă și cei șapte copii împreună cu părinții lor riscau să rămână în frig. Salvarea a venit din partea unui salvamontist gorjean care le-a povestit situația colegilor. Aceștia s-au mobilizat imediat și au sărit în ajutorul familiei.

Salvamontiștii gorjeni au pus mână de la mână și au achiziționat o sobă nouă pentru familia nevoiașă.

Mai mult decât atât, salvatorii montani s-au dus încărcați cu alimente și alte lucruri folositoare pentru casă. ”La inițiativa unui coleg, toți salvatorii montani din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au decis să ajute o familie să treacă mai ușor peste iarnă. Cei șapte copii împreună cu părinții lor au de astăzi o sobă nouă, cu care să încălzească locuința și la care să poată să și gătească, haine, paturi, lenjerii de pat, prosoape, detergenți, produse de îngrijire corporală, alimente de bază, sucuri, fructe și dulciuri care să le facă sărbătorile mai frumoase”, a precizat Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj.

Galerie fotoVizualizări: 3,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: