Moşoiu: Cred că n-au de gând să mă împuşte acum

Vasile Moșoiu, fostul primar din Drăguțești, va candida la primărie chiar dacă ANI i-a întocmit raport pentru conflict de interese. Moșoiu spune că va contesta în instanță raportul și că va avea câștig de cauză, pentru că nu vede de ce ar plăti de două ori pentru aceeași faptă. Moșoiu nu este sigur dacă va candida din partea PNL sau nu, după cum a declarat într-un interviu la Radio Infinit.

Reporter: Agenţia pentru Integritate v-a declarat incompatibil. Mai candidaţi?
Vasile Moşoiu: Raportul de evaluare ANI nu mi-a sosit încă, eu îmi doresc în continuare să candidez la primăria Drăguțești. Voi face contestație la raportul ANI, cred că nu sunt singurul primar din județul Gorj, sunt 30 - 40% care au rapoarte ANI și mă gândesc că marea majoritate va candida. Raportul este pe aceeași speță pentru care am fost și condamnat, fapta din 2009, mă gândesc că, fiind odată pedepsit, nu mi s-au interzis drepturile de a alege și a fi ales, cred că n-au de gând să mă împuște acum pentru o faptă comisă acum șapte ani.

Reporter: PNL vă susţine? Liderii partidului au dat mesaje contradictorii.
V.M.: Îmi voi depune candidatura săptămâna viitoare, sper din partea Partidului Național Liber, și voi vedea ce voi face în campania electorală. Singurul inconvenient care era la mine era acea condamnare, iar în criteriile de integritate ale unui candidat se specifică foarte clar că dacă există o hotărâre definitivă în cazul unei incompatibilități atunci nu aș mai putea candida.

Reporter: Ce şanse aveţi de câştig, după ce mai mulţi liberali au plecat din PNL?
V.M.: Vreau să câștig primăria, vreau să o câștige PNL și cred că sunt destui oameni competenți în cadrul partidului care să ducă mai departe proiectele mele. Deocamdată merg înainte pentru că ce-am lăsat în urma mea nu sunt în stare nici să vopsească, exact ca pe vremea lui Ceaușescu.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: