Motivul pentru care drumurile dintr-o comună sunt „mlăștinoase“

Situație incredibilă într-o comună din Gorj. Drumurile sătești din localitatea Bolboși nu au putut fi modernizate pentru că nu aparțin domeniului public. Actualul primar a început demersurile pentru punerea acestor drumuri în legalitate și apoi se va începe asfaltarea.

Până în prezent, numai 10% din drumurile sătești din Bolboși au fost modernizate. ”Situația nu este una tocmai bună la Bolboși în ceea ce privește starea drumurilor. Drumurile sătești, ulițele, nu sunt prinse în domeniul public și de aceea nu au putut fi modernizate. Am demarat procedurile în acest semn. O să le facem cadastru, apoi o să le trecem în domeniul public și o să căutăm surse de finanțare pentru asfaltarea lor. Avem de făcut și rigole. Cel mai probabil o să începem cu centrul comunei. Să nu mai vorbim de drumurile de tarla care sunt nefuncționale. Sunt mlăștinoase și deja sunt impracticabile”, a precizat primarul din comuna Bolboși, Viorel Rotaru, aflat la primul mandat.

Nu doar drumurile sunt în această situație, ci și câteva clădiri administrate de primărie. ”Lângă primăriei este un bloc în care funcționează două cabinete medicale și nici acesta nu este în domeniul public. Vrem să îl punem în legalitate și apoi să îl reabilităm. Ne dorim să mai facem aici un cabinet stomatologic, un salon de înfrumusețare și mai vedem”, a mai spus primarul din Bolboși.

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: