Stadion de milioane de euro, pentru Liga a II-a

Vești bune pentru iubitorii de fotbal. Județul Gorj se poate lăuda în viitor cu un nou stadion autorizat pemtru Liga a II-a. Acesta va fi construit în Rovinari, cu bani europeni.

Autoritățile locale din Rovinari au obținut o finanțare de 6.500.000 de euro pentru construirea în oraș a unui stadion. Acesta va fi autorizat pentru meciurile de Liga a II-a. ”Am decis să construim acest stadion având în vedere discuțiile de la Târgu-Jiu cu privire la echipele care au voie sau care nu au voie să joace pe stadionul din Târgu-Jiu. Pentru că noi nu avem o echipă de fotbal, o să punem stadionul la dispoziția echipelor din Liga a II-a care vor să joace la Rovinari”, a precizat Robert Filip, primarul Orașului Rovinari.

Primarul din Rovinari a decis să construiască stadionul și pentru viitorii sportivi din Rovinari. ”În prezent în Rovinari sunt aproximativ 450 de copii la grupele de sport. Pregătim echipe pentru viitor de fotbal. Stadionul are și piste de atletism, și sală. Este o investiție bună, realizată pentru viitor”, a mai spus Robert Filip.

Vizualizări: 3,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: