Motivul pentru care Săpunaru rămâne la Pandurii

Cristian Săpunaru, unul dintre cei mai buni panduri în acest sezon, rămâne la Pandurii si în 2016, pentru a prinde un loc în lotul "tricolorilor" la Campionatul European. Săpunaru a reuşit să marcheze 4 goluri în 11 meciuri de campionat şi i-a atras atenţia selecţionerului, care l-a folosit titular în ultimul meci al naţionalei, amicalul cu Italia, 2-2.

Săpunaru a confirmat pentru Digi Sport că a primit nişte telefoane, dar că nu este interesat să se despartă de Pandurii şi de Edi Iordănescu. „Eu trebuie să îmi fac treaba în teren şi abia apoi să mă gândesc la echipa naţională. Cred că acelaşi lucru îl face şi Mutu, pentru că nu poţi să te autopropui la echipa naţională. Am primit nişte telefoane, dar am plecat la un drum cu Edi şi cu aceşti băieţi minunaţi de la Pandurii şi chiar îmi doresc să termin ce am început", a spus Săpunaru, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Săpunaru şi-ar dori ca prietenul lui Adrian Mutu să joace sub culorile Pandurii. "Ştiam şi eu aceste discuţii. Mutu nu mai are nevoie de nicio introducere. Ştiţi cu toţii ce jucător e şi ce a făcut pentru echipa naţională şi afară cum se vorbeşte despre el. Eu sper să se înţeleagă să revină la noi şi să revină la forma care l-a consacrat. Eu cred că Adi Mutu nu este un fotbalist terminat şi cred că mai poate reveni şi la echipa naţională, dacă e într-o formă bună", a adăugat jucătorul de 31 de ani, la Digi Sport.

Săpunaru are în total 10 meciuri sub tricolor, din 2008 până în prezent. Mutu este golgheterul all time al naţionalei, cu 35 de reuşite, la egalitate cu Hagi.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: