Motociclistul accidentat la Polovragi, transferat la Bucureşti

Bărbatul de 39 de ani din Bucureşti, accidentat marţi pe un drum cu denivelări din Gorj, a fost transferat la un spital din Capitală. Medicul care l-a operat în Gorj, Gheorghe Neaţă, susţine că a fost transferat la cerere, pentru că este din Bucureşti şi a dorit să fie aproape de casă. Alte surse au precizat că starea motociclistului s-a înrăutăţit.

Bucureşteanul s-a accidentat pe un drum cu denivelări din Polovragi, unde asfaltul este rupt din cauza unor alunecări de teren. Acesta s-a ales cu mai multe coaste rupte.

Bărbatul a ajuns iniţial la Spitalul din Novaci, cu un traumatism costal, însă medicii de acolo au dispus transferarea lui către Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Drumul pe care a avut loc accidentul este semnalizat pentru restricţii de viteză, dar motociclistul a ignorat avertismentul. Cei de la drumuri au luat după accident măsuri suplimentare, iar pe viitor vor să semaforizeze zona. ”Porţiunea de drum a fost semnalizată iniţial cu limitare de viteză la 40 km/oră şi indicator cu denivelări, după producerea accidentului am stabilit că 40 este mult şi am pus 30 de km/oră. Din păcate, semnele nu prea sunt luate în calcul”, a spus Ion Tudor, şeful Drumurilor Naţionale din Gorj.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: