Motocu, înlocuit cu Graure la şefia CE Turceni

Marian Motocu va fi înlocuit din funcţia de director general al Complexului Energetic Turceni cu Octavian Graure, actual director financiar-contabil. Lui Motocu i-a expirat pe 14 decembrie interimatul de trei luni la şefia complexului, iar Ministerul Economiei nu i-a mai prelungit mandatul.

Octavian Graure va fi numit astăzi director general interimar al CE Turceni, pentru o perioadă de trei luni. Acesta îl va înlocui în funcţie pe Marian Motocu, cel care a fost director general interimar tot pentru trei luni, după demiterea lui Eugen Tunaru.

Motivele pentru care Ministerul Economiei nu a prelungit mandatul interimar tot lui Marian Motocu nu au fost făcute publice. Neoficial sunt vehiculate mai multe posibile cauze, de la implicarea lui Motocu în campania electorală a PSD până la organizarea unor licitaţii „cu dedicaţie”. Şi „subordonarea” lui Motocu faţă de anumiţi lideri sindicali a constituit o „bilă neagră”. O altă posibilă cauză vehiculată se referă la faptul că, deşi se apropie sfârşitul anului, Complexul Energetic Turceni nu are încheiate contractele de furnizare energie pentru anul viitor, astfel că nu se poate face o estimare a producţiei.

Motivele oficiale pentru care ministerul nu i-a prelungit mandatul lui Motocu vor fi aflate cel mai probabil astăzi, când va fi numit noul director. Marian Motocu va reveni pe funcţia de director al Direcţiei Energie, deţinută anterior promovării.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: