Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Motrencele vor să lucreze la Minprest

Mai multe gorjence i-au cerut ajutorul deputatului Elvira Șarapatin, în cadrul unei întâlniri care a avut joi, 5 octombrie, la Motru. Motrencele au cerut locuri de muncă la o societate a CEE Oltenia. „Parlamentarului Elvira Șarapatin i s-a cerut astfel să solicite conducerii subunității CE Oltenia-Minprest Rovinari mai multe locuri de muncă vacante pentru femeile cu probleme sociale care vor să se angajeze la punctul de lucru al acestei societăți din zona Motru”, se arată într-un comunicat de presă.

Locuitorii din Motru i-au mai cerut Elvirei Șarapatin să intervină la conducerea Complexului Energetic Oltenia pentru a clarifica situația imobilelor companiei din oraș lăsate abandonate, clădiri pretabile pentru închiriere de către potențiali investitori, pentru locuri în școli profesionale necesare elevilor din zonă, pentru construirea de locuințe pentru tinerii fără posibilități materiale și chiar pentru sprijinirea femeilor în combaterea violenței domestice. 

Vizualizări: 2,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: