Ponta are dovada că nu l-a turnat pe Dragnea la DNA

Trimiterea dosarului „Belina” la parlamentari pentru a discuta ridicarea imunității Rovanei Plumb, solicitată de DNA, l-a făcut pe Victor Ponta să capete dovada pe care o dorea în războiul său cu Liviu Dragnea. Deputatul de Gorj a putut astfel să arate că nu a făcut nici un denunț împotriva fostului său prieten, într-o postare pe Facebook acesta aproape jubilând că toată lumea se poate convinge de faptul că în dosarul „Belina” nu există denunțuri din partea nimănui.

„Acum Dosarul «Belina» este la Parlament și lucrurile sunt definitiv lămurite - NU EXISTĂ DENUNȚURI ÎN DOSAR - și eu și Cazanciuc și ceilalți am fost chemați și audiați în calitate de martor deoarece am semnat respectivele hotărâri de guvern. Dragnea a mințit din nou - no news! O întrebare de bun simț pentru toți cei care anul trecut au votat ca și mine pentru PSD - la ce a folosit acea minciună ordinară propagată de Liviu Dragnea și oamenii lui din presă conform căreia aș fi făcut eu denunț?!? În niciun caz PSD! În stilul clasic «Pablo Escobar», Liviu Dragnea nu s-a obosit să spună dacă a luat pentru el și Teldrum respectivul lac - ci doar să afle dacă au fost denunțători sau spioni! Hai măi Liviu - Lacul Belina l-a luat Soroș ca să crească ROBOR-ul în el / tu doar pescuiai acolo!”, a scris Ponta pe contul său.

În postarea respectivă, deputatul a continuat ironiile la adresa actualului șef al PSD, dar la final a oferit amănunte și despre cum vorbește Liviu Dragnea despre alegătorii săi din județ. Ponta spune că „amărășteni” este termenul preferat de Dragnea atunci când vine vorba despre votanții pe care îi are în Teleorman, știut fiind că județul este oricum unul dintre cele mai sărace din țară, dar cu o prezență bună la vot dintotdeauna. Postarea lui Ponta a stârnit comentarii mai ales din partea teleormănenilor, convinși în continuare că Dragnea are numai intenții bune pentru români, deși la guvernare lucrul acesta nu se vede.

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: