Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Motru: Gratuit la ștrand pentru elevii cu note bune

Elevii care au obținut note peste 9 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat sunt premiați de autoritățile locale din Motru. Alături de sportivii care au avut rezultate deosebite la competițiile sportive, vor putea să se distreze, în această vară, la ștrandul din oraș, unde vor avea intrarea gratuită.

Propunerea a venit din partea viceprimarului din Motru, Cosmin Morega. “Se aprobă accesul gratuit la ștrand, în zilele de luni până vineri, pentru sportivii de la toate secțiile din cadrul Clubului Sportiv Minerul Motru 2008 care au obținut rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale în anul în curs”, se arată în proiectul de hotărâre.

Gratuitate vor avea, de asemenea, și elevii care au obținut note peste 9 la examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională în acest an. „Consider că această facilitate acordată de Consiliul Local Motru este binevenită fiind un lucru bun pentru a-i susține și pentru a le acorda un mic sprijin. Elevii au adus o imagine pozitivă municipiului Motru. Prin acest proiect, se va acorda o facilitate și va fi un impuls pentru toți copiii din Motru să obțină rezultate cât mai bune la învățătură și la activitățile sportive”, a argumentat Cosmin Morega.

Vizualizări: 1,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: