Ghiozdane cu rechizite pentru copiii nevoiași

Copiii care provin din familii cu venituri mici vor primi un ghiozdan cu rechizite din partea municipalității. Cererile pot fi depuse la sediul Direcției de Protecție Socială din Târgu Jiu. În acest an, bugetul pentru această acțiune va fi mai mare decât anul trecut, așa că și beneficiari vor fi mai mulți.

Familiile pot depune cereri în acest sens până la jumătatea acestei luni. "De fiecare dată oferim copiilor care provin din familii nu tocmai înstărite rechizite școlare. Avem și un buget destul de consistent. Familiile trebuie să depună cereri la Direcția de Protecție Socială, să putem să oferim aceste mici cadouri pentru copii", a transmis primarul Marcel Romanescu. În acest an, autoritățile au pus la dispoziție o sumă mai mare pentru această acțiune.

Fiecare copil va primi un ghiozdan cu toate rechizitele necesare pentru noul an școlar. "Anul trecut, a fost o acțiune benefică. Avem 23 de mii de lei buget. Putem merge cu valoarea pachetului la 150 de lei. Vom avea toate grupele de vârstă. Este necesară o cerere din partea părinților și acte doveditoare din partea părinților. Din 15 iulie până în 20 august, se pot depune aceste cereri pentru pachetele cu rechizite. Urmează să le analizam și, înainte de anul școlar, să putem oferi aceste rechizite familiilor nevoiașe. Sprijinim și copiii de la Casa Iasomia din Târgu Jiu", a explicat și Alina Toader, șefa Direcției de Protecție Socială.

Anul trecut, 109 copii au primit rechizite din partea municipalității. (A.M.)

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: