Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi spaţii de joacă în Turceni

Copiii din oraşul Turceni vor avea la dispoziţie noi spaţii pentru distracție. Autorităţile locale anunţă construcţia a două noi locuri de joacă în Turcenii de Jos şi Stolojani. „Investim în veselia copiilor noștri! La Turcenii de Jos am început construcția noului loc de joacă, în care cei mici vor avea parte de momente frumoase pentru o copilărie fericită”, anunţă primarul Cristina Cilibiu.

Proiectul este finanțat cu bani din bugetul local. Vor fi montate echipamente moderne şi sigure pentru cei mici: un ansamblu de joacă, carusel cu patru figurine, balansoare şi leagăne. Se vor amenaja bănci şi se vor monta coșuri de gunoi.

„De asemenea, pentru generarea oxigenului, vor fi plantați arbori ornamentali, iar terenul va fi însămânțat cu gazon pentru a îmbogăți coloristica peisajului. În scurt timp vom începe lucrările și la spațiul de joacă din Stolojani”, a mai anunţat primarul Cilibiu.

Vizualizări: 681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: