Dați afară din examenul de titularizare

Aspiranții gorjeni la titlul de profesor titular s-au dovedit a fi mai indisciplinați la examen decât elevii care au susținut recent bacalaureatul. Nu mai puțin de cinci persoane au fost date afară din examen, din cauză că aveau asupra lor telefoane mobile.

Candidații eliminați din concurs pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu sunt repartizați pe posturi didactice/catedre în anul școlar 2019-2020.

La examen s-au înscris 499 de candidați în Gorj, dar s-au prezentat numai 289.  “Candidații care renunță din proprie inițiativă la concurs pot solicita anularea lucrării, pe baza unei declarații, și pot părăsi sala după cel puțin o oră de la deschiderea plicului cu subiecte”, prevăd regulile titularizării stabilite de Ministerul Educației.

Rezultatele examenului de titularizare 2019 se afișează pe 23 iulie la sediul școlii în care s-a desfășurat proba scrisă și la inspectoratele școlare.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare, în zilele de 23 iulie – până la ora 21:00, și 24 iulie – până la ora 15:00. Rezultatele finale ale examenului de titularizare 2019 se afișează în data de 30 iulie 2019.

Vizualizări: 2,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: