Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Grădiniţă pe fonduri europene la Peştişani

O grădiniţă cu program prelungit va fi construită în comuna gorjeană Peştişani. Investiţia se ridică la circa 400 de mii de euro. Unitatea de învăţământ preşcolar va avea o capacitate de 54 de locuri.

Primarul Cosmin Pigui a semnat marţi contractul de finanţare. „Investiţia are ca obiectiv realizarea unei construcţii destinate unei grădiniţe cu o capacitate de 54 de locuri cu posibilitatea configurării spaţial funcţionale cu două sau patru clase. Contractul a fost semnat în cadrul Axei prioritare 10 - Obiectivul Specific: 10.1. Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, apel dedicat învăţământului antepreşcolar şi preşcolar”, anunţă Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Valoarea totală a proiectului este de circa 2 milioane de lei.

Vizualizări: 2,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: