Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Universitatea Craiova a învins uşor pe FC Voluntari, scor 4-1, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Chiar dacă echipa sa a obţinut victoria, Victor Pițurcă s-a declarat îngrijorat la finalul partidei din cauza accidentării lui Elvir Koljic.

Universitatea Craiova a învins pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 și s-a  calificat pe tabloul sferturilor de finală din Cupa României. 

Elevii lui Victor Pițurcă au înscris primii prin Mihăilă, care a profitat de indulgența lui Gorobsov, Leasă și Rodriguez, care nu l-au deranjat în drumul spre gol. Același Mihăilă a reuşit apoi dubla la capătul unei faze în care jucătorii lui Bergodi au fost doar simple jaloane.

Gazdele nu au părut să pună mari probleme, iar craiovenii şi-au dat singuri un gol, atunci când Martici nu a avut soluţii la centrarea în forță a lui Benzar și a nimerit  propria poartă. După pauză FC Voluntari a părut să revină în joc, dar la o fază fixă Laidouni l-a pierdut din marcaj pe Ferreira, apoi l-a tras şi l-a împins sub privirile arbitrului Iulian Călin, care a arătat punctul cu var. Cicâldău nu a avut emoții la lovitura de pedeapsă şi a ridicat scorul la  3-1, iar Ioniță a stabilit scorul  final  al partidei, 4-1, şi calificarea Craiovei fără emoţii în sferturile cupei.

La  finalul partidei, Piţurcă nu s-a bucurat din cauza accidentării unui jucător: „Accidentarea lui Koljic mi-a stricat bucuria. Îl doare foarte tare, suntem îngrijorați. S-a lovit la spate după acea foarfecă. Nu e de bun augur acest lucru. Era 100% când l-am introdus, nu am riscat cu nimic. S-a exagerat puțin cu ce s-a spus despre cantonamentele mele. Am spus că avem nevoie să stăm mai mult împreună pentru a pune lucrurile la punct. Voiam să jucăm la Craiova, pe gazon nou. Din păcate, se știe birocrația în România. O chestie care se putea rezolva foarte rapid s-a prelungit și am ajuns aici. Se puteau semna actele cu 7 zile mai devreme. Asta e, acum jucăm la Severin”.

Echipele calificate în sferturile Cupei sunt Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul, Dinamo, Poli Iași, Sepsi și Craiova.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: