Turneu naţional de tenis de masă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Peste 400  de sportivi participă sâmbătă la turneul naţional de tenis de masă de la Târgu Jiu. Sala Sporturilor, dar şi alte trei săli din Târgu Jiu, s-au umplut încă de la primele ore ale dimineţii de mese de tenis de masă.

Câteva sute de sportivi de toate vârstele participă astăzi la turneul de tenis de masă  numit Turneul Campionilor ”Coloana Infinitului”.

Competiția este organizată de Asociația Sportivă ”Club de Tenis de Masă” Târgu-Jiu şi reuneşte peste 400 de sportivi, la masculin şi feminin, inclusiv sportivi de la lotul național de tenis de masă, fete și băieți.

 Meciurile au început sâmbătă dimineaţa în patru săli din Târgu Jiu, Sala Sporturilor, sălile de sport ale Colegiilor Naționale ”Virgil Madgearu”și ”Tudor Vladimirescu” și Sala de Sport a Școlii Litovoi. Intrarea la toate aceste evenimente sportive organizate cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu este liberă, a anunţat organizatorul turneului, Laurențiu Gîtman: „Este un turneu de  tenis de masă din cadrul unui circuit numit „Amatori Românie”, faza finală, Turneul Campionilor „Coloana Infinitului”, care se organizează la Târgu Jiu. Meciurile au loc în partu locaţii pentru patru secţiuni de concurs. Sunt aşteptaţi jucători din toată ţara, neprofesionişti, care concurează îndividual, la final câştigătorii fiind premiaţi cu cupe, diplome şi medalii”.

Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: