Mureşan a “dezertat”

Probleme la echipa de handbal Energia Pandurii! Cel mai bine plătit jucător din lot, Andrei Mureşan a plecat fără acordul clubului să se trateze după o accidentare la genunchi şi uită să se mai întoarcă. La revenire îl „paşte” cel puţin o amendă consistentă.

Interul Mureşan a fost adus în vară după ce şi-a terminat contractul cu Sporting Lisabona. CV-ul său în care figurau şi meciurile jucate pentru HCM Constanţa i-au permis lui Mureşan să primească un contract foarte bun. Prestaţiile din teren ale jucătorului au fost însă departe de pretenţii.

Alo Mureşan, unde eşti?!

Mureşan câştigă bani frumoşi de la Energia dar nu se omoară cu firea pe teren. Interul prezentat ca o achiziţie spectacol de la Sporting Lisabona a dezamăgit crunt la primele apariţii în tricoul gorjenilor. Mureşan a dovedit doar că ştie să se apere, pe atac fiind ca şi inutil. Fostul jucător al celor de la HCM Constanţa a decis să plece la un tratament la Oradea din cauza unor dureri la genunchi. Pe antrenor l-a anunţat în ultimul moment dar problema cea mai mare e că Mureşan a uitat să se mai şi întoarcă la echipă! „Mureşan nu este la antrenamentele echipei pentru că se află la Oradea la un tratament. Are probleme la genunchi, se pare că e mai veche problema. Aşteptăm să revină pentru a vedea care este starea lui de sănătate. Eu nu ştiu când îşi va termina tratamentul, singura dată când am vorbit cu el a fost cu o seară înainte de reunirea echipei. Atunci m-a sunat şi mi-a spus că se află la Oradea la un tratament şi nu poate să vină pentru că este accidentat. I-am spus că pentru câteva zile este în regulă să lipsească, dar la el deja sunt două săptămâni. L-am aşteptat de luni dar nu a revenit, poate revine la finalul acestei săptămâni”, a spus ieri Andrieş.

Pedeapsă – pe Mureşan îl aşteaptă cu siguranţă o pedeapsă binemeritată la revenirea la Tg-Jiu. Se ia în calcul o amendă şi chiar o posibilă despărţire definitivă de jucător! „Şi-a asumat riscul, acum va suporta măsurile. O să fie o amendă, vedem în ce cuantum. Vedem şi care este starea lui de sănătate, dacă va mai putea sau nu juca handbal”, a mai spus Andrieş.

Alţi doi au probleme medicale

Nu doar Mureşan are probleme medicale şi ci şi alţi doi jucători din lotul Energiei. Interul Dinescu lipseşte în continuare după o accidentare suferită în urmă cu mai bine de o lună, dar Andrieş spune că recuperarea acestuia „este pe ultima sută de metri şi că va reveni curând”. Dinescu a dovedit în perioaa de pregătire dar şi în meciurile din startul sezonului că e un jucător de bază al echipei, putând înscrie goluri la nivelul lui Acatrinei, cel mai bun marcator al Energiei. Şi Dragnea a fost lovit de probleme. „A suferit o criză de amigdalită luni seara şi s-a dus direct la Urgenţe. E internat în spital dar sperăm să-şi revină curând”, a comentat Andrieş.

Pregătiţi de meciul cu Italia

Liga Naţională de handbal masculin este întreruptă în acest moment din cauza meciurilor echipei naţionale. Doi gorjeni sunt la lot şi aşteaptă primele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2015 care va avea loc în Qatar. Cei mai buni marcatori ai Energiei, Acatrinei şi Asoltanei au şansa să joace azi sub tricolor în partida contra Italiei care se va disputa la Pescara de la ora 21:00. Cei doi vor mai rămâne la lot până duminică la meciul cu Slovacia din Sala Dinamo iar apoi vor reveni la Tg-Jiu. „O să le dăm o zi-două libere iar de marţi îi aşteptăm la antrenamente, sper să fie apţi medical, să nu aibă probleme”, a declarat Liviu Andrieş. Din grupa de calificare mai face parte Cipru iar prima clasată va merge la play-off-ul pentru Campionatul Mondial.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: