Murgan: „Încerc să mă motivez la fiecare meci să joc cât mai bine”

Titular în majoritatea meciurilor din retur, Mădălin Murgan, este unul dintre jucătorii evidenţiaţi în ultimele partide. Acesta a avut parte de o accidentare mai gravă la meciul cu Gloria Bistriţa, când îşi sărbătorea şi ziua de naştere, ajungând la spital, direct de pe terenul de fotbal. Şi la acest meci, la care a jucat pe postul de fundaş central, Murgan şi-a făcut datoria şi la meciul de la Bistriţa fiind evidenţiat de antrenorul Sorin Cârţu. 
Murgan a precizat că este un jucător care evoluează mult la sacrificiu după cum îi place să spună, din acest motiv suferind deseori accidentări şi mai ales comoţii cerebrale. Şi la Urziceni şi la Piteşti şi acum şi la Pandurii, Murgan a părăsit terenul lovit la cap, din fericire accidentările nefiind foarte grave. De la meciul cu Gloria Bistriţa Murgan a părăsit terenul cu capul spart fiind nevoie de cinci cusături aplicate de medici pentru a închide rana jucătorului. 


Reporter: Este ziua ta din acest an una care va rămâne de tristă amintire pentru cariera ta? 
Mădălin Murgan: Sigur că e o aniversare tristă. Nimeni nu-şi doreşte aşa ceva. Dar a fost un accident şi atâta tot, bine că s-a terminat cu bine şi nu a fost mai grav. Asta e, nu poţi să prevezi ce se întâmplă la un meci. Se întâmplă în viaţă altele mai grave şi fiecare poate avea probleme la meci dar sper să nu mai fie altele. 
Rep.: Esti genul de jucător care joacă „la sacrificiu” cum spunea Sorin Cârţu după meci, ai mai avut probleme de acest gen, comoţii sau accidentări şi la alte jocuri?
M.M.: Sigur, ca fotbalist te confrunţi mereu cu accidentări. Am mai avut probleme de acest gen, am avut o comoţie când eram la Urziceni şi alta la Piteşti. Fiecare cred că joacă în felul lui la sacrificiu sau aşa ar trebui să fie. Dar depinde, cred că unii sunt mai tehnici şi constructivi, alţii distructivi în joc, stilul meu e acesta, să joc la sacrificiu. 
Rep.: Ce anume te-a motivat să joci la sacrificiu, faptul că era ziua ta sau eşti la fel de motivat la fiecare meci?
M.M.: M-a motivat şi ziua de naştere dar eu încerc să mă motivez la fiecare meci să joc cât mai bine şi să câştigăm. Câteodată îţi iese, altă dată mai puţin. Cred că motivarea trebuie să existe tot timpul la fiecare jucător. 
Rep.: N-ai jucat prea mult dar ai mai prins finalul meciului, ce crezi puteaţi obţine mai mult de la acest joc?
M.M.: Am jucat doar 20 de minute cred, nici nu mă încălzisem bine că am fost nevoit să ies. Am stat o jumate de oră de la spital până mi-au cusut rana şi m-au pansat dar am revenit apoi la teren şi am stat pe bancă până la final. Eu cred că puteam să-i batem din ce am văzut, am avut şi noi ocazii de a înscrie dar s-a ratat mult.
Rep.: Ce ţi-au zis colegii după meci, au fost alături de tine?
M.M.: Sigur, ştiau că e ziua mea, mi-au urat la mulţi ani şi le-a părut rău că nu putem sărbători. Am fost pe drum după meci toată noaptea şi eu nu mă simţeam bine deci n-am mai sărbătorit. 

Cârţu e mulţumit de evoluţia lui Murgan 


Sorin Cârţu a declarat după meciul cu Gloria Bistriţa că Mădălin Murgan va lipsi cel puţin o săptămână după accidentarea suferită la cap. Tehnicianul crede că accidentarea a apărut pentru că Murgan este un jucător care pune suflet când joacă în timp ce alţi fotbalişti din lot sunt mai superficiali: „Murgan va avea o săptămână de medical, are nişte copci acolo şi îl vom pierde. Era normal să se accidenteze pentru că el e chiar un jucător care pune suflet la echipă şi totdeauna cei care pun suflet sunt şi accidentaţi şi mai şi lipsesc de la meciuri. Ceilalţi sunt la dispoziţia lotului tot timpul pentru că şi modul în care prestează serviciile pentru care sunt angajaţi e mai superficial şi atunci n-au cum să se mai accidenteze. Poate a jucat şi el cu mai multă ambiţie fiind ziua lui de naştere şi a primit drept cadou de ziua lui cinci copci la cap.”




Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: