Murgan, Tremonti şi Martinovic revin din Turcia accidentaţi

Pandurii au revenit ieri în România şi vor avea parte de două zile libere pentru a-şi vedea familiile după care vor reveni la Târgu Jiu pentru a relua pregătirea. Acest stagiu s-a încheiat cu bine, unii dintre ei având probleme medicale la ultimul joc amical de duminică. Tremonti şi Murgan au ieşit accidentaţi de al amicalul cu Glivice iar Martinovic s-a accidentat la meciul anterior cu NK Varteks. Antrenorul Liviu Ciobotariu se consolează cu faptul că nu sunt probleme grave şi jucătorii vor reveni rapid la pregătire.

După încheierea stagiului din Antalya, Ciobotariu este nemulţumit de accidentările care au apărut la Pandurii după ultimul amical. Trei jucători cu probleme minore este bilanţul pierderilor suferite de gorjeni pe final de stagiu, destul de puţine probleme faţă de anii trecuţi când media accidentărilor era undeva la jumătatea lotului.

Oboseala şi-a spus cuvântul

Tehnicianul gorjenilor a precizat că Tremonti şi Murgan acuză probleme medicale dar pune accidentările lor pe seama unei stări de oboseală după perioada lungă de cantonament: „Îmi pare rău de la acest ultim amical de faptul că am ieşit cu doi jucători accidentaţi. Mă refer aici la Murgan şi Tremonti, jucători importanţi pentru echipa noastră. Era de aşteptat pentru că s-a văzut o stare de oboseală”. Deşi anticipase că oboseala va apărea, tehnicianul spune că nu caută scuze pentru eşecul din ultimul amical: „Mă aşteptam să apară oboseala dar nu avem nici o scuză pentru eşec din cauza aceasta”.

Ciobotariu a mai precizat că nu a fost interesat de rezultate la meciurile amicale explicând totuşi că eşecul a venit pe seama lipsei de experienţă a unor tineri din lot: „De fapt nici nu m-a interesat rezultatul la aceste meciuri. S-a văzut la ultima partidă că am folosit jucători cu mai puţină experienţă şi au nevoie de jocuri în picioare şi aici mă refer la cuplul de fundaşi centrali Tătaru – Rada. Sunt jucători de perspectivă, sunt tineri, sunt foarte buni însă au nevoie de jocuri pentru că se vede că nu au experienţă”.

Cinci zile de repaus pentru Martinovic

Pe lângă cei doi accidentaţi de la meciul cu polonezii de la Piast Glivice, se mai confruntă cu probleme medicale sârbul Novak Martinovic care are o întindere.  „Nu sunt accidentări foarte grave dar nu mi le-aş fi dorit deloc. Pe lângă Murgan şi Tremonti mai este Martinovic care are nişte leziuni pe aductor şi nu l-am lăsat să facă antrenament. Nu am vrut să mai rişte şi de aceea nu s-a mai pregătit.  Fiind ultima zi aici mi-aş fi dorit în primul rând să scăpăm de accidentări. Dar iată că şi Tiago şi Murgan au ieşit la pauză accidentaţi, ceea ce nu este bine deloc”, a spus tehnicianul gorjenilor înaintea plecării din Antalya.

Martinovic a precizat că trebuie să ia o pauză de la pregătire dar speră să revină repede la antrenamente: „Nu cred că e o problemă gravă dar încă mă mai doare piciorul şi nu vreau să risc o accidentare mai gravă. Medicul mi-a recomandat cinci zile de pauză şi probabil că după ce revenim la Târgu Jiu voi reîncepe antrenamentele.”

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: