Mustăciosul și bărbosul se contrazic în legătură cu care e mai prost și care mai hoț

Vorbeam deunăzi, tot aici, despre monstrul tot mai impertinent cu multe capete (în gură) PRU (Partidul România Unită), o primă încercare organizată a extremiștilor de la noi de a se implica în politica mare, după ce PRM, această grupare de extremiști impotenți și deseori simpatici (după chipul și asemănarea lui Vadim) a lăsat un gol ”pe piață”. În acel text vorbeam despre imbecilitatea pe care unii PSD-iști o comit asociindu-se cu PRU, în condițiile în care unul se declară partid de stânga pro-european, iar celălalt e, în mod evident, partid de extremă dreapta naționalist și anti-UE.

Recunosc, m-a încercat un vag sentiment de surpriză plăcută auzindu-l pe Dragnea declarând, ieri, că ”PSD nu va intra în vreo alianță de orice fel cu PRU; nu folosim doctrina naționaistă și extremistă în România.” Acum, c-a zis-o tocmai pentru că e vulpe bătrână și și-a dat seama de riscurile unei asocieri pe față, ori chiar e scârbit (așa cum ar trebui să fie orice om normal la cap) de politica PRU, important e că Liviulică a avut poziția corectă. Și n-a zis doar atât. A mai zis și că Bogdan Diaconu este finanțat ”din est” și că organizația lui are legătură cu una poloneză (tot de extremă dreapta) a cărui lider a fost arestat. A doua chestie e adevărată. Este vorba despre Mateusz Piskorski, fostul lider al opoziției poloneze, arestat de autoritățile poloneze în colaborare cu NATO pentru spionaj pro-rus. Presa din Polonia mai spune despre el c-ar fi un fost nazist ”cu acte”. Ăsta e un fel de model în viață al prostului de Diaconu, așadar (rog cenzura de peste ani să șteargă asta dacă ajung naziștii ăștia la putere în România, pentru că eu sunt și mai negricios și mi-e că mă mănâncă lagărul de la Mătăsari), sentimentul de admirație fiind consfințit printr-un protocol între cele două partide.

Interesant este că acest vierme (Diaconu) este (cum se putea altfel?) tot un produs al PSD, partid din care a fcut parte 11 ani (2003-2014), dar, fiind prea prost, funcția cea mai înaltă pe care a reușit să o atingă a fost cea de președinte executiv la sectorul 4.

În prezent, e destul de clar că Diaconu are o finanțare din surse suspecte și una destul de importantă. Mă bazez pe două lucruri:

1.     PRU a obținut foarte multe voturi în București pentru o formațiune de idioți atât de obscură, semn al unei campanii finanțate puternic.

2.     Orice rahat mănâncă PRU sau Diaconu este imediat semnalat de presă (sub formă de știre, nu de critică, să ne înțelegem), semn că oamenii investesc puternic în ziarele și site-urile care și-ar vinde și mamele pentru niște bănuți, darămite țara la rușii-naziști.

Așadar, ochii pe ăsta micu’ care respiră greu. Nu de alta, dar dacă până și Dragnea a ajuns să strige ”Hoții!” și chiar să fie speriat, e de rău!

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: