Lupuţ: Aşteptam mai mult de la acest joc

Echipa antrenată de Cristian Lupuţ a venit la Târgu Jiu cu gândul la victorie, fiind în acest duel formaţia mai experimentată. Prin prisma valorii lotului şi a omogenităţii acestuia, ACS Viitorul pornea favorită în meciul cu tinerii sub 20 de ani din lotul celor de la Pandurii Târgu Jiu

După ce a învins în prima etapă, în meciul de la Drobeta Turnu Severin, cu scorul 2-1 pe Sportul Snagov, formaţia care nu are nici un punct în clasament, ACS Viitorul n-a reuşit să ia decât un punct din confruntarea cu Pandurii Târgu Jiu, echipă care marcase un singur gol în precedentele trei etape şi nu avea nici un punct.

Cei de la ACS Viitorul nu au fost bine primiţi de publicul de la Târgu Jiu, suporterii afişând şi un banner în acest sens pe parcursul meciului: „Nu avem nevoie de o echipă inventată, Viitorul Târgu Jiu e doar o glumă proastă!”

La finalul jocului antrenorul celor de la ACS, Cristian Lupuţ, a recunoscut că se aştepta la mai mult de la elevii săi la acest joc. ”Din punctul meu de vedere, am făcut o partidă foarte slabă, de un nivel tehnic foarte scăzut, pe o căldură insuportabilă şi un teren sintetic pe care nu se poate juca fotbal. Până la urmă, acest punct este un punct câştigat, obţinut în deplasare. Aşteptam însă mai mult de la acest joc”, a spus tehnicianul oaspeţilor, care nu a perceput meciul ca fiind un derbi: „N-a fost un derby, chiar dacă sunt unele orgolii la nivelul conducerilor. S-au întâlnit două echipe cam cu aceleaşi obiective. Noi încercăm să construim o echipă, Pandurii încearcă să supravieţuiască, dar trebuie să avem răbdare”.

După ce a criticat condiţiile în care s-a jucat pe terenul sintetic, Lupuţ a recunoscut că un meci pe noul stadion avea o cu totul altă calitate: „Era cu totul altceva dacă meciul se juca pe stadionul cel nou. Era alt public, era altă calitate a jocului, din punct de vedere tehnic. Era alt nivel de joc pe iarbă naturală, pentru că pe noi ne dezavantajează clar terenul sintetic”.

Cei de la ACS Viitorul s-au pregătit pentru acest meci cu Pandurii tot pe baza de antrenament de la Sânmartin, iar după meciul de la Târgu Jiu au plecat la Severin, pentru că vor disputa acolo meciul din Cupa României cu FCU Craiova.

Cu patru puncte obţinute după patru etape, ACS Viitorul se clasează pe locul 15 în Liga 2, primul deasupra liniei retrogradării.

Galerie foto




Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: