Cojocaru: Vom face o figură frumoasă anul acesta

Pandurii Târgu Jiu va juca în Liga 2 în noul sezon, după cum antrenorul gorjenilor spunea încă de săptămâna trecută, când nimeni nu mai dădea nici o şansă gorjenilor să ia licenţa. Călin Cojocaru a crezut în rezolvarea problemei cu certificarea echipei şi acum spune că va face o echipă frumoasă la Târgu Jiu.

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, se aștepta la un verdict favorabil din partea Comisiei de Recurs a FRF. Tehnicianul gorjenilor este optimist și spune că Pandurii va face o figură frumoasă în noua ediție a Ligii 2. ”Sunt fericit. Mă așteptam la acest verdict. Ne pregătim să facem o figură frumoasă anul acesta cu Pandurii. Avem un format nou la Liga 2, dar foarte benefic, propus de administrația FRF. Un format pe care l-am agreat și noi și în care sperăm să ne prezentăm cu brio, chiar dacă mai avem de muncă la relațiile de joc”, a spus Călin Cojocaru, pentru Liga2.ro.

Pandurii a încheiat pregătirea la finalul săptămânii trecute cu încă două amicale în week-end, în total fiind programate patru meciuri de verificare în doar trei zile. Anterior echipa pregătită de Călin Cojocaru mai jucase patru meciuri de verificare. Pe lângă cele două teste de vineri, pierdute de Pandurii în faţa ACS Viitorul şi CSM Reşiţa, echipa din Târgu Jiu a mai jucat amicale cu FCU  Craiova (scor 0-4), ACSO Filiași (scor 0-3), Jiul Rovinari (scor 6-1), CSM Reșița (scor 2-3), Gilortul Târgu Cărbunești (scor 2-1) și Jiul Rovinari (scor 0-0).

Începând de luni gorjenii au intrat în linie dreaptă cu antrenamentele pentru primul meci oficial al sezonului, pregătindu-se pe terenul sintetic pentru că Metaloglobus, primul adversar din noul sezon, evoluează tot pe sintetic.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: