Nanu spune de ce a plecat de la Pandurii: Nu a venit niciun jucător

Ștefan Nanu a plecat după doar două săptămâni de la Pandurii, unde fusese adus să antreneze echipa pentru Liga a II-a. Care echipă, însă, pentru că Nanu a găsit la Târgu Jiu doar niște jucători abia ieșiți din juniorat, cu care în niciun caz nu putea trage la promovare. Oficialii de la Pandurii i-au găsit însă repede înlocuitor, noul principal fiind acum Mihai Teja.

Nanu a plecat de la Târgu Jiu și pentru că nu avea ce antrena, dar și pentru că nu s-a înțeles cu administratorul judiciar pe termenii contractuali. "Am plecat fiindcă administratorul judiciar, domnul Emanoil Ciobanu, nu a fost de acord cu termenii contractului meu. Sunt în continuare probleme mari la Pandurii. Îi doresc succes lui Mihai Teja, dar îi va fi greu şi lui. Nu a venit niciun jucător cu experienţă şi nu mai e mult timp până începe campionatul. Sunt doar jucători de la Centrul de copii şi juniori, iar în condiţiile acestea e greu de promovat. Dacă nu vor fi aduşi şase-şapte jucători de valoare, cu experienţă, e imposibil să lupţi pentru promovare", a spus Ștefan Nanu.

Începând de sâmbătă Pandurii are o nouă echipă de antrenori, formată de Mihai Teja și secunzii Dorian Gugu şi Marcel Ploaie. "Teja are un CV mai bogat ca Nanu, are şi licenţa PRO, a antrenat Universitatea Cluj şi naţionala de tineret. Nu e o alegere întâmplătoare. Va semna un contract valabil pe trei sezoane", a spus Marin Condescu, creditor al clubului Pandurii, citat de Mediafax.

Liga a II-a va începe pe 5 august, Pandurii urmând să joace cel mai probabil la Motru, stadionul din Tg Jiu nefiind finalizat în termenul contractual.

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: