Narcis Răducan, dispus să vândă tot

Steaua vrea să-şi vândă căpitanul Fernando Varela, iar conducerea fostei campioane caută deja înlocuitori. Unul ar putea fi Gordan Bunoza de la Pandurii. Preşedintele gorjenilor, Narcis Răducan, a vorbit la Digi Sport despre posibilitatea ca bosniacul de 28 de ani să ajungă sub comanda lui Reghe.

Pandurii este într-o situaţie dificilă, astfel că o ofertă motivantă din partea unei echipe nu poate trece neobservată. "De câteva luni Pandurii se autofinanţează, astfel că ne bucură interesul Stelei. Îi aşteptăm la negocieri cu o ofertă concretă", a dezvăluit Narcis Răducan, pentru Digi Sport.
Bunoza mai are contract un an cu Pandurii. În vârstă de 28 de ani, Bunoza este un jucător cu o carte de vizită foarte bună, el evoluând după ce a terminat junioratul, din anul 2006, la echipe precum NK ZET Zagreb, NK Drava Ptuj, Austria Lustenau, Hrvatski Dragovoljac, NK Karlovac, Wisla Cracovia și Pescara. Sezonul trecut Bunoza a evoluat în campionatul României, pentru Dinamo București. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, apărătorul este evaluat la 300.000 de euro.
Gordan Bunoza s-a acomodat bine la Pandurii în cele aproximativ trei luni de la venirea sa, iar după ce şi-a făcut pregătirea separat de restul jucătorilor, pentru că transferul său s-a perfectat mai târziu, a devenit component de bază al echipei în meciurile din finalul play-off-ului.

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: