Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii, cantonament în Complexul Ghencea

Jucătorii de la Pandurii au plecat într-un scurt stagiu de pregătire centralizată, care va avea loc pe unul din terenurile de antrenament din Complexul Ghencea. Echipa va rămâne până sâmbătă la Bucureşti. “Vom efectua un stagiu centralizat de patru zile. Am schimbat locaţia şi nu vom mai merge la munte pentru că este frig, Ne-a fost frică de vreme, ar fi putut fi frig, iar aici avem condiţii de antrenament bune şi asta m-a interesat cel mai mult. Avem teren de antrenament bun, de calitate”. Pandurii vor avea câte două şedinţe de pregătire zilnic iar antrenorul Edi Iordănescu speră să poată fi perfectat şi un joc amical: „Vreau să găsesc un adversar bun, să facem un antrenament bun şi să ieşim cu un joc bun din cantonamentul acesta. Practic nu o să nu o să mai avem cum să intervenim agresiv la nivelul grupului până în decembrie. E final de sezon, trebuie să gestionăm bine orice situaţie, nu va mai fi încărcătură fizică foarte mare, dar vom mai atinge o serie de obiective”.

Din lotul deplasat la Bucureşti lipsesc trei jucători care sunt convocaţi în această perioadă la loturile naţionale: Ioan Hora, Cristian Săpunaru şi Andrei Piţian. (A.P.)

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: