Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Neasiguraţii dau năvală la Unitatea de Primiri Urgenţe

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean este pe zi ce trece tot mai aglomerată. Gorjenii care vin aici sunt în mare parte neasiguraţi şi beneficiază de îngrijiri medicale fără a fi nevoiţi să plătească. Chiar dacă nu sunt în stare gravă pacienţii preferă să vină aici în loc să meargă la medicul de familie, iar personalul medical face cu greu faţă numărului mare de solicitări. 

În 24 de ore la Unitatea de Primiri Urgenţe primesc îngrijiri medicale peste 200 de persoane. „Sunt foarte multe solicitări, pentru un singur medic specialist în medicina de urgenţă. Chiar dacă nu au probleme grave sau urgente, oamenii vin aici pentru că nu trebuie să plătească sau să-şi facă programări. La UPU toţi cei care se prezintă trebuie examinaţi că asta este legea. Sunt mulţi bolnavi cronic sau alţii cu afecţiuni uşoare care în mod normal trebuie să se prezinte la medicul de familie sau în policlinică cu bilete de trimitere, dar le este mai simplu aşa. S-a ajuns la 200 de solicitări în 24 de ore, ceea ce este foarte mult”, susţine Constantin Pălivan, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: