Negocieri dure între CFR şi Pandurii pentru Batin

Negocierile dintre CFR Cluj si Pandurii pentru Paul Batin au ajuns intr-un punct mort. Ardelenii cer 100 de mii de euro banii jos, iar gorjenii oferă numai jumătate, si in rate. „Aşteptam sa mai reducă din pretenţii!”, spune Pârvulescu in timp ce Batin abia aşteaptă sa vina la Targu-Jiu. „Sa dea Domnul sa fiu acolo pe 15 iunie!”, e dorinţa atacantului.

Dat ca sigur la un moment dat, transferul lui Paul Batin de la CFR Cluj la Pandurii, a intrat în impas. Negocierile s-au împotmolit când a venit vorba de bani. Gorjenii au oferit 50 de mii de euro dar clujenii vor dublu.

„Să mai reducă din pretenţii”

Bossul Marin Condescu l-a „mandatat” pe Eugen Pârvulescu să negocieze cu şefii ardelenilor. Cum Pandurii au însă buget mic de transferuri, oferta acestora l-a făcut pe Iuliu Mureşan să strâmbe din nas. „Am fost destul de aproape să-l aducem dar puţin ne-am îndepărtat acum. Sper ca în cursul acestei săptămâni sau cea viitoare să ştim sigur dacă vine Batin sau nu. Jucătorul vrea să vină, e încântat de ideea de a lucra cu Grigoraş. Ei cer undeva la 100 de mii, noi oferim jumătate, să vedem unde ajungem. E o sumă măricică, să mai reducă din pretenţii. Deocamdată rămânem la oferta de 50 de mii, probabil o uşoară urcare ar fi posibilă. Dar cel mai important pentru noi ar fi o reeşalonare a plăţii, ei vor toţi banii deodată”, admite Pârvulescu.

L-au vrut şi pe Bud

Pandurii puseseră ochii şi pe un alt jucător al ceferiştilor, unul de calibru însă. Căzut în dizgraţie la Cluj, goleadorul Cristi Bud e acum de vânzare, dar preţul acestuia e unul prohibitiv, în jur de 500 de mii de euro! „L-am vrut într-adevăr şi pe Bud dar suma cerută e mult prea mare pentru noi. Ei vor să-l dea numai cu banii jos definitiv. Noi nu ne permitem”, spune Pârvulescu despre jucătorul cumpărat de CFR de la Mediaş cu 700 de mii de euro.

„Batin e prima opţiune deocamdată. În scurt timp sperăm să ajungem la un acord. Dacă nu, ne gândim la alţi jucători interesanţi”

Eugen Pârvulescu

3 e numărul echipelor la care a evoluat Batin până acum: FC Baia Mare, UTA Arad şi CFR Cluj. Pentru clujeni a înscris de 3 ori în retur.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: