Negocieri pentru uzufruct. Promisiunea CE Oltenia!

Complexul Energetic Oltenia începe negocierile cu cetăţenii din comuna gorjeană Roşia de Amaradia în vederea stabilirii sumelor ce vor fi acordate ca despăgubiri pentru folosinţa terenurilor lor.

Compania energetică nu a mai plătit uzufruct de circa trei ani celor aproximativ 80 de localnici din Roşia de Amaradia. De această dată, negocierile se vor axa strict pentru stabilirea despăgubirilor pentru anul 2018, însă banii vor fi acordaţi abia anul viitor.

Tot pentru anul viitor au fost amânate şi discuţiile pe seama despăgubirilor care nu au fost acordate în anii trecuţi.

Primarul Liviu Cotojman a discutat, la sfârşitul săptămânii trecute, cu şefii CE Oltenia şi a aflat motivul pentru care compania energetică nu şi-a onorat obligaţiile faţă de proprietarii de terenuri din Roşia de Amaradia. „Am fost vineri la domnul Boza. A rămas că de săptămâna aceasta, de miercuri, încep negocierile pentru anul acesta. Şi pe anul următor, imediat după adoptarea bugetului, în februarie. Este un pas. Negociază fără bani, că nu au de unde să-i aloce, dar măcar negociază cu oamenii, stabilesc ce sume să le dea. Au uitat să pună în buget banii de negocieri, aşa au motivat”, a declarat primarul Liviu Cotojman.

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: