Negocierile Ponta - PSD Gorj de la Casa Gănescu

Ion Călinoiu trebuie să-şi ia gândul de la Parlament, Victor Ponta cerându-i să mai rămână încă un mandat la conducerea Consiliului Judeţean Gorj. „Mai bine rămâi aici, şti tu de ce”, i-ar fi spus Ponta. Locul 1 la Senat îi este rezervat lui Andrei Maioreanu, iar pentru Dian Popescu nu a fost găsită o soluţie, potrivit unor informaţii care apar pe site-ul ecopolitic.ro.

Negocierile dintre Ponta şi liderii PSD Gorj au apărut ieri pe site-ul ecopolitic.ro. Principalele teme de la discuţie de la Casa Gănescu ar fi fost:  Andrei Maioreanu candidat de pe primul loc la Senat - ”A venit timpul și pentru Andrei!”; Ion Călinoiu candidat tot pentru Președinte CJ Gorj și depunerea candidaturii la Congresul PSD pentru un nou mandat de vicepreședinte PSD Național - ” Mai bine rămâi aici, ști tu de ce!”, ar fi spus Ponta. „Cu Dian negociați, vedeți ce-i oferiți în afară de senat, e blocat!”, ar mai fi spus premierul, potrivit surselor ecopolitic.ro.

Andrei Maioreanu a fost prezent la discuţii, însă spune că nu s-a discutat decât despre candidatura lui Victor Ponta, nu despre a sa. „Eu am participat la acea întâlnire pentru că, înainte de a veni premierul la Târgu Jiu, am stabilit cu preşedintele executiv, Ion Călinoiu, şi cu preşedintele Florin Cârciumaru să discutăm despre strategia energetică şi Complexul Energetic Oltenia, precum şi despre amenajarea hidroenergetică a râului Jiu, în calitatea mea de coordonator al Departamentului Energie. Acestea au fost temele care au vizat partea economică, iar legat de partea politică, ştim cu toţi că pe 1 octombrie vor fi prezenţi la Târgu Jiu cei doi lideri, Victor Ponta şi Liviu Dragnea. S-a conturat ideea ca la conferinţă să avem variante pentru alegerile locale. Nu s-a discutat despre candidatura mea la Senat sau despre vreo altă candidatură, în afară de cea a lui Victor Ponta”, a declarat Maioreanu.

Nici liberalul Dian Popescu nu confirmă negocierile de la Casa Gănescu. „Prostie mai mare n-am auzit în viaţa mea. Nu e nimic adevărat. N-au fost nici un fel de discuţii de acest gen. Andrei Maioreanu a fost invitat pentru reluarea investiţiilor de pe Jiu, el chiar a venit cu o documentaţie destul de stufoasă”, spune Dian Popescu, singurul liberal prezent la întâlnirea cu Ponta.

ponta_psd

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: