Negru: „Nu am semnat încă cu Pandurii!”

Ultimul venit la Panduriii, Vali Negru, a lăsat Rapidul pentru a veni la Pandurii după ce a negociat un contract cu cei de la Rapid dar aceştia nu au respectat înţelegerea iniţială. Mijlocaşul a optat după ce a picat înţelegerea cu Rapid pentru Pandurii deoarece echipa din Târgu Jiu a fost prima care l-a căutat. Imiediat după ce a fost sigur că Rapid nu-şi va onora promisiunile Negru l-a sunat pe preşedintele Marin Condescu pentru a veni la Târgu Jiu. Cum plecarea lui Vasilache lăsase un loc liber la mijlocul terenului, atât conducerea cât şi antrenorul au fost de acord cu acest transfer. 
Vali Negru se află de două zile la Târgu Jiu unde se antrenează sub comanda lui Sorin Cârţu. Muijlocaşul care s-a antrenat toată vara cu Rapid spune că nu se va mai întoarce în Giuleşti, ci va semna cu Pandurii. 

Rapid nu şi-a respectat promisiunea 

Aseară, după cel de-al doilea antrenament efectuat sub comanda lui Sorin Cârţu, Negru a explicat de ce a trebuit să plece de la Rapid deşi era dorit acolo de antrenorul Viorel Hizo: „Din cauza domnului Copos am plecat pentru că nu a putut respecta un contract pe care l-am negociat cu ei. Eu am venit la Rapid jucător liber de contract după ce am rezolvat un litigiu cu cei de la CS Otopeni. Dar înainte să plec în cantonamentul de vară cu Rapid am negociat cu cei de acolo un contract, de fapt nici nu se poate spune negociat, în sensul că eu am cerut ceva, ei au oferit altceva şi eu am acceptat ceea ce ei mi-au oferit. Fără să mai zic că aş vrea mai mult, cu toate că erau mai puţini bani decât la Otopeni.” Negru a explicat că a acceptat să semneze cu Rapid pe mai puţini bani pentru că şi-a dorit foarte mult să joace din nou la Rapid: „Domnul Viorel Hizo mă dorea acolo şi am acceptat orice pentru că doream să mă întorc. Am venit din cantonament cu ei şi după prima etapă când să semnez contractul am văzut că era altul decât ceea ce au propus iniţial.” 

Pandurii l-au căutat primii 

În situaţia în care a decis să plece de la Rapid, Negru a procedat cum era normal şi a ales să caute prima echipă care l-a căutat în vară când se afla în litigiu cu CS Otopeni, Pandurii Târgu Jiu: „Pandurii a fost prima echipă care m-a căutat în momentul în care au aflat că sunt în litigiu cu cei de la Otopeni. Nu le-am dat un răspuns atunci şi a rămas să mai dicutăm după ce mă gândesc o perioadă. Între timp a intervenit şi Rapidul şi normal că am ales Rapid cum era logic şi am refuzat şi Pandurii şi alte echipe care m-au mai căutat. În momentul în care s-au stricat relaţiile cu Rapid, am discutat cu domnul Condescu şi am venit aici la Târgu Jiu. Încă nu am semnat contractul cu Pandurii dar am discutat asupra acestuia şi sper să nu se răzgândească pentru că eu cred că aici nu este acelaşi lucru ca şi la Rapid.” 

Cârţu mai vrea un atacant

Jucătorul nu a semnat încă contractul cu Pandurii dar spune că e o chestiune de cîteva zile până se va parafa această înţelegere el fiind apt să joace la meciul cu Internaţional Cutea de Argeş dacă antrenorul va decide să-l coopteze în lot. 
Şi antrenorul Sorin Cârţu a precizat că Negru s-a înţeles cu conducerea clubului dar nu a semnat încă: „Eu ştiu că Vali Negru s-a înţeles deja cu conducere, s-a negociat dar nu a semnat. E un jucător pe care îl vreau în lot dar şi la atac ar trebui să mai umblăm şi să mai aducem ceva, dar sunt greu de găsit. Trebuie să avem însă puţină răbdare cu ei. Dar se ştie cum e, nu poţi avea la infinit, avem deja trei jocuri şi nu au avut nici o ocazie de poartă, nu să dea şi gol, şi asta e o problemă la ei. Am mai avut problema asta şi anul trecut cu ei, dar eu mai am răbdare. E veşnica problemă la Pandurii, atacanţii nu dau gol. Nu ştiu dacă vor mai fi alte transferuri dar mai vrem un fundaş dreapta. Să văd ce a discutat preşedintele cu un jucător care poate fi testat în aceste zile. E un jucător român care ar putea fi transferat, e tânăr dar să vedem la ce acord s-a ajuns cu el.”


Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: