Neînţelegerile din USL Gorj, rezolvate de la nivel central

Neînţelegerile din USL Gorj vor fi rezolvate de la nivel central înainte de alegerile europarlamentare. Declaraţia îi aparţine lui Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu. Acesta spune că postul Mădălinei Ciolocoi nu este în pericol întrucât alianţa nu se va destrăma dat fiind faptul că Victor Ponta nu se lasă influenţat de tensiunile din teritoriu.

Problemele cu care se confruntă USL, la nivelul judeţului Gorj, vizează atât posturile de consilieri eliberate de social-democraţi, dar la care aspiră liberalii, cât şi funcţiile de directori de la APIA şi Direcţia Agricolă revendicate de Partidul Conservator. „Cele două posturi de directori reprezintă o pretenţie a Partidului Conservator, PSD ar fi dispus să le renegocieze. Probabil, PSD şi PC se vor aşeza la masa negocierilor. Fiecare funcţie în parte a fost negociată în cadrul USL. Nu s-a aşezat nimeni în vreun scaun, fără ca funcţia respectivă să fi fost negociată”, spune Aurel Popescu.

Dacă în privinţa posturilor de conducere ale celor două deconcentrate social-democraţii sunt dispuşi la negocieri, liderii PSD sunt vehemenţi când vine vorba de posturile de consilieri revendicate de PNL. „Nu va exista nici un fel de negociere cu PNL pentru posturile de consilieri. Există un protocol care trebuie respectat, în locul unui pesedist trebuie să vină un pesedist. Situaţia actuală nu va mai persista mult nici în Consiliul Local, nici în Consiliul Judeţean. Toate neînţelegerile vor fi rezolvate de la nivel central şi asta înainte de alegerile europarlamentare. Alianţa USL nu se va destrăma pentru că Victor Ponta e un om care ştie că nu trebuie să aplece urechea la ceea ce se întâmplă în teritoriu”, a declarat Aurel Popescu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: